Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

ProfilØlstrup Maskinsnedkeri ligger i Ølstrup, en mindre landsby, tæt ved Ringkøbing. Virksomheden blev i sin tid startet af tømrermester Leif Hansen der senere grundlagde virksomheden Ribo i Ringkøbing, i dag med navnet Velfac. Da Leif Hansen i 1964 flyttede produktionen til Ringkøbing solgte han virksomheden i Ølstrup til Sven Agner Jørgensen, som han kendte fra deres fælles læretid i Lindbjerg ved Ølgod. I de første år udførte Sven Agner Jørgensen og hans medarbejdere alt forefaldende arbejde inden tømrer- og snedkerfaget.

En august nat i 1980 brændte både værksted og bolig ned til grunden. Der blev opført en ny produktionshal på ca. 600 m2. Nye maskiner blev indkøbt og produktionen blev nu helt lagt an på skoddeelementer.

Ølstrup Maskinsnedkeri fremstår i dag som en særdeles veldrevet virksomhed, hvor begreber som kvalitet, fleksibilitet, aftalte leveringsterminer og godt håndværk er sat i højsædet.

Virksomheden har mange års erfaring som leverandør til dansk byggeri og industri, og kan i dag levere et varieret produktprogram

Dette betyder at virksomheden i høj grad er tilpasset det danske marked hvor kravene netop er individuelle løsninger, hvad angår kvalitet og specialmål.

Kirstine og Sven Agner Jørgensen valgte pr. 1. juni 2004, efter 40 gode år med træ i Ølstrup, at sælge virksomheden til Kim Kehlet, Ringkøbing.

 Copyright © 2024 Ølstrup Skodder - Ølstrup Maskinsnedkeri. Alle rettigheder reserveret.